Kleur- en interieuradvies

Kleur- en interieuradvies

Je wilt geen duur interieuradvies maar kunt toch wat hulp gebruiken bij je interieurinrichting of met het kiezen van kleuren? Loop dan eens langs bij Het Binnenhuis. We geven een persoonlijk advies, frisse ideeën en een betaalbare aanpak.

Interieuradvies

Katleen Venneman legt uit hoe ze te werk gaat: “Na een eerste oriënterend gesprek weet ik wat je wensen rond sfeer en stijl zijn, hoe de ruimte er uit ziet, welke meubels en accessoires je absoluut wil behouden. Ik neem ook de maten en enkele foto’s. We bespreken de kleuren, gordijnen, verlichting en stijl en zoeken naar praktische en creatieve oplossingen. Dat kan meteen bij het eerste bezoek gebeuren, maar ook aan de hand van een moodboard: een collage van foto’s, stijlen, objecten en kleuren die de sfeer en de ideeën visualiseren.
Uiteindelijk komen we tot een interieur dat niet alleen aangepast is aan jouw persoonlijke wensen en behoeften, maar geef ik je ook advies en tips mee, die je interieur karakter geven en zorgen voor een verrassend eindresultaat.”

Kleuradvies

Kleuren Voor kleuradvies komen we eerst ter plaatse peilen naar je persoonlijke noden en voorkeuren. We bekijken de lichtinval, de stijl van het huis en de grootte van de ruimtes. We brengen de vaste kleuren uit het interieur (zoals tapijt, kunstwerken en meubels) in kaart en bespreken de sfeer die je wilt creëren. Op basis daarvan worden accentkleuren bepaald die de hoofdkleuren gaan versterken, ondersteunen of dempen. Uiteindelijk worden al deze tinten op elkaar afgestemd en wordt er bepaald welke kleur op welke muur of interieurelement past.

Prijs

Voor een interieur- of kleuradviesgesprek aan huis rekent Het Binnenhuis €150 aan. Zo’n sessie duurt ongeveer 2 uren. Voor een uitgebreider advies, met een presentatie van stof- en kleurstalen, rekenen we per bijkomend uur €50 aan.
Elke klant ontvangt na het adviesgesprek een korting van 5% op alle bestellingen in Het Binnenhuis (sigmaverf, stof, behang, raamdecoratie en tapijten).


© Het Binnenhuis